El Govern autoritza un contracte deconservació i explotació en per 36,9 milions d’euros

La duració del contracte és de 3 anys, amb possibilitat de pròrroga per altres 2 i s’emmarca en el programa de conservació yexplotación de carreteres de Mitma.


• El contracte inclou la rehabilitació superficial del ferm de la calçada esquerra de l’autovia A-7 del tram Silla-Picassent i l’execució de barrera Nova Jersey in situ en mitjana de l’autovia A-35 del tram entre Vallada-Montesa.


• Es reforça l’orientació cap als Objectius de DesenvolupamentSostenible (ODS) amb els quals està compromés Mitma.


El Consell de Ministres, en la seua reunió de hui i a proposta del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), ha autoritzat la celebració d’un contracte per a l’execució de diverses operacions de conservació i explotació en carreteres de l’Estat a la província de València, amb un valor estimat de 36,9 milions d’euros.


La duració del contracte és de 3 anys, amb possibilitat de pròrroga per altres 2, i s’emmarca en el programa de conservació i explotació de carreteres de Mitma, que permet mantindre els serveis viaris en la Xarxa deCarreteres de l’Estat perquè siga accessible en adequades condicions per a tots els ciutadans.
El sector indicat és el núm. 3, que inclou les següents carreteres:
• A-7 Autovia del Mediterrani entre p.k. 355+200 al 429+500.
• A-35 entre p.k. 8+500 al 44+900.
• A-33 entre p.k. 78+308 al 89+990.

Aquesta informació pot ser usada en part o en la seua integritat sense necessitat de citar fonts PASSEIG
Característiques del nou model de conservació


El nou model de contractes de serveis per a l’execució d’operacions de conservació i explotació en la Xarxa de Carreteres de l’Estat persegueix oferir un servei integral de mobilitat a l’usuari, millorar l’estat de la carretera i xarxa, i optimitzar els recursos públics.


A través d’ells es fan treballs d’ajuda als serveis viaris i conservació ordinària de les carreteres, per a permetre que la carretera i els seus elements funcionals disposen de les millors condicions de serveis viaris i seguretat possibles, incloent-hi actuacions com: vigilància i atenció accidentes i incidents, serveis viaris hivernals, servei de control de túnels i comunicacions, manteniment d’instal·lacions, establiment d’inventaris i reconeixement de l’estat de la via, agenda d’informació d’estat i programació, ajuda a explotació i estudis de seguretat viària, i manteniment dels elements de la carretera amb adequats
nivells de qualitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.