El Grup Popular de Picassent reclama a l’ajuntament una nova pista d’atletisme atenent la demanda dels esportistes del municipi

Amb l’augment dels equips i associacions dedicades a l’atletisme de Picassent, l’actual pista d’atletisme del Poliesportiu del municipi no compleix amb les expectatives i no resulta útil.

Els veïns i esportistes de Picassent demanen a l’ajuntament una nova pista, perquè els esportistes federats del municipi puguen entrenar i preparar els futurs campionats autonòmics i nacionals de manera segura, sense cap perill per a ells i per a la resta dels usuaris.

El grup Popular de Picassent es va ficar amb contacte amb el C. A. L’om de Picassent per escoltar les seues demandes i necessitats.

En aquesta pista coincideixen esportistes federats preparant futurs campionats i els ciutadans de Picassent que passen el seu temps lliure al poliesportiu.

Des del grup Popular de Picassent denuncien la falta de resposta de l’ajuntament cap a aquesta demanda.

El grup Popular de Picassent demana a l’ajuntament que dote als esportistes del municipi d’una nova infraestructura on siga segur desenvolupar l’esport que practiquen, donant solució així a aquesta demanda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.