El mercat ambulant d’Almussafes segueix obert en una nova ubicació per poder complir les mesures de seguretat

A més compta amb quatre punts d’entrada i control d’aforament i pressa de temperatura

Moltes són les localitats que a causa de l’augment de contagis per coronavirus han decidit tancar els seus mercats ambulants i extraordinaris.

Almussafes ha decidit seguir endavant i donar  suport a aquets tipus de venda. L’Ajuntament d’Almussafes ha reobert el seu mercat ambulant dels dimarts amb una sèrie de novetats per a garantir el compliment de la normativa relacionada amb la prevenció de la Covid-19.

Fins que millore la situació, es desenvoluparà al carrer Llauradors, un carrer més ampli i que permet l’establiment d’un recinte tancat en el qual controlar l’aforament i asegurar la correcta separació entre persones.

La clientela té a la seua disposició quatre punts d’entrada i eixida a aquesta zona comercial, 

La iniciativa ha estat consensuada amb AVAME, Associació Valenciana de Mercaders, amb els representants de la qual el regidor de Comerç i l’intendent cap de la Policia Local, Ernesto Serrano, es reuniren per tal d’establir i concretar tota la normativa sociosanitària a seguir, a més d’estudiar el plànol de situació de les més de 50 parades.

El mercat ambulant d’Almussafes seguirà en la nova ubicació, del carrer Llauradors, fins que la situación millore i no supose cap perill tornar a l’emplaçament habitual.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.