El Mercat Central convida als seus clients a col·laborar amb els habitants de La Palma comprant lava solidària 

Els dolços artesanals de carbó dolç amb sabor de plàtan es podran adquirir per 2,5 euros fins a final de setembre

El benefici obtingut es farà arribar als afectats per l’erupció del volcà Cimera Vella a través de la Confederació de Mercats Tradicionals d’Espanya

Mercat Central de València convida als seus clients a col·laborar en la reconstrucció de La Palma comprant lava solidària, un dolç artesanal que es podrà adquirir en el punt d’Atenció al Client per 2,5 euros fins a finals de mes i, en el centre del mercat, davall la gran cúpula, dissabte que ve, 24 de setembre. El Mercat Central comptarà amb la col·laboració de la Casa de Canàries en la difusió d’aquesta acció solidària.

La iniciativa de la Confederació de Mercats Tradicionals d’Espanya coincideix amb el primer aniversari de l’erupció del volcà Cimera Vella i permetrà ajudar als centenars d’afectats que van perdre els seus habitatges i el seu mitjà de vida i encara no han pogut recuperar-se, fent-los arribar els beneficis obtinguts per la venda.

La lava comestible de Cimera Vella -carbó de sucre amb sabor de plàtan-, ideada i elaborada pel mestre pastisser Christian Escribà, simbolitza la solidaritat amb els qui van patir els efectes devastadors de l’erupció a través d’un producte l’aspecte del qual recorda l’origen volcànic de La Palma i té el sabor de la fruita més característica de les Illes Canàries.

En aquesta iniciativa participen altres mercats emblemàtics de la Comunitat Valenciana -com el Mercat Central de Castelló, Onda, Carcaixent, Burjassot i Cabanyal- i de la resta d’Espanya -com La Ribera de Bilbao, La Boqueria de Barcelona, La Paz de Madrid, Triana de Sevilla o L’Olivar de Palma-.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.