El Mercat Central dedica un fort aplaudiment als seus clients

L’Associació de Venedors envia un correu d’agraïment a les més de 2.000 famílies que han utilitzat el Servei a Domicili durant l’estat d’alerta

El Mercat Central de València ha volgut dedicar un fort aplaudiment als seus clients i, d’una manera molt especial, als qui han estat utilitzant el Servei a Domicili durant aquest període difícil, marcat per la crisi d’emergència sanitària del coronavirus.

L’Associació de Venedors del Mercat Central ha enviat per correu electrònic una carta d’agraïment a les més de 2.000 famílies que han mostrat la seua confiança en aquest recinte, recorrent al Servei a Domicili, moltes d’elles, en diverses ocasions, com a alternativa a la compra presencial, davant les limitacions de mobilitat establides per l’estat d’alerta.

En la carta, l’Associació de Venedors informa de la gradual volta a la normalitat que ha permés restablir el Servei a Domicili en tot el país, des de començaments d’esta setmana, després d’haver-lo limitat temporalment a València i la seua àrea metropolitana i suspendre, de manera excepcional, els repartiments a altres punts de la província i la resta del país.

En l’actualitat, torna si pot ser assegurar el lliurament de les comandes -i el punt de Consigna Frigorífica- en els terminis habituals: fins i tot el mateix dia o el dia que es té repartiment assignat, en cas de residir fora de la ciutat de València. El Mercat Central sol·licita, en qualsevol cas, confirmar el moment de lliurament a través del punt d’atenció al Servei a Domicili.

L’Associació de Venedors transmet un missatge de tranquil·litat als seus clients, amb la convicció que l’alerta sanitària passarà, desitjant que la seua confiança en el Mercat Central s’acresca amb els anys, per a poder continuar gaudint de la seua companyia.

Els venedors del Mercat Central han estat realitzant, al llarg de les últimes setmanes, un gran esforç per a facilitar les compres als seus clients fins i tot en circumstàncies excepcionals com l’actual.

Durant el període d’alerta sanitària molts clients han descobert el Servei a Domicili del Mercat Central, que ja porta funcionant 30 anys, com una excel·lent alternativa a la compra presencial que els permet continuar adquirint l’àmplia gamma de productes que es poden trobar en els seues quasi 300 paredes.

Qui desitge utilitzar aquest servei pot optar per fer la compra personalment en el Mercat, per telèfon, per correu electrònic o a través de la web, que, després de la seua renovació fa una mica més d’un any, ha suposat un pas avant més per a facilitar que tant els qui ja són clients habituals del Mercat com els qui viuen fora de la ciutat realitzen les seues comandes.

A través d’aquesta pàgina -que disposa d’un pla interactiu, que canvia conforme canvien les dades en temps real, i de fitxes de totes les parades- resulta molt fàcil i atractiu realitzar la compra, amb la possibilitat d’adquirir prop de 20.000 productes com a fruita, verdura, pollastre, carn, peix, menjar per a portar, vins, productes gurmet, fruits secs, congelats, saladures… i qualsevol recipient per a cuinar-los a casa. I també rebre’ls on es desitge, en poques hores o pocs dies, en funció de si la destinació es troba a València o en altres llocs d’Espanya.

L’Associació de Venedors del Mercat Central recorda que el servei gratuït de Consigna Frigorífica continua funcionant amb normalitat. Aquest servei, que s’ofereix durant tot l’any, permet realitzar la compra –bé presencialment, per telèfon o en línia- i deixar-la depositada en un magatzem refrigerat situat en els soterranis del mercat, per a recollir-la més tard, a peu o amb cotxe, fins a les 21:00 hores. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.