El MUMA obri hui les seues portes

Amb l’arribada de la fase 1 de la desecalada, i seguint les normes marcades pel govern central, el museu municipal d’Alzira (MUMA) obri de nou les portes al públic.

Amb un aforament reduït a 15 persones per planta i 5 persones per sala, els visitants podran gaudir de nou del patrimoni alzireny. Les visites es podran realitzar seguint amb les recomanacions de les autoritats sanitàries: amb la utilització de mascaretes i guardant el distanciament social.

Amb esta reobertura, es podran visitar les sales d’exposicions temporals i la recentment remodelada sala Teodoro Andreu.

La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar ha apel·lat a la responsabilitat: Hem de ser conscients que estem a un període delicat i de convivència amb el virus, per tant hem de ser responsables i actuar segons ens aconsellen les autoritats sanitàries. Ja podem accedir a espais com el MUMA o el Museu Faller, però cal ser prudents i respectuosos quan els visitem, a fi d’aconseguir entre tots arribat a la nova normalitat.”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.