El Museu de Ciències Naturals acull la nova exposició temporal “Els cetacis del Mediterrani”

El Museu de Ciències Naturals de l’Ajuntament ha obert hui al públic l’exposició titulada “Corredor de Migració de Cetacis del Mediterrani”, que es podrà visitar fins el 17 de juliol al espai museogràfic del Jardí dels Vivers de dimarts a dissabtes, i ies festius, de 10.00 a 19.00 hores.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha visitat la mostra, acompanyada pel catedràtic de Zoologia Marina de la Universitat de València, Antonio Raga. En la va visita ha participat també Juan Jiménez, cap del Servici de Vida Silvestre de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Transició Ecològica i Emergència Climàtica, Juan Jiménez.

Tal i com ha explicat la regidora Glòria Tello, “l’objectiu de l’exposició és conscienciar als visitants sobre les amenaces que patixen algunes de les espècies de balenes i dofins del Mediterrani, i donar a conèixer l’anomenat corredor de migració de cetacis, creat en 2018”.

Este corredor és una franja contínua d’aigües marítimes, de 46.385 km² de superfície i 85 km d’amplària mitjana, que discorre entre la costa catalana i valenciana i l’arxipèlag balear, que constituix un espai marí de vital importància per a la supervivència dels cetacis en el Mediterrani Occidental.

La mostra temporal està organitzada per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València i per la Universitat de València, amb la col·laboració del Ministeri per a la transició ecològica, del Govern de les Illes Balears i de la Generalitat Valenciana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.