El Museu dels Ciències acull una trobada sobre canvi climàtic amb motiu del Dia de la Terra

descarga (5)

Els Premis Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient José Luis Rubio, Fernando Maestre, Fernando Valledares, José Antonio Sobrino i Anna Traveset participen en la sessió de ponències i debat de 10 a 14 hores a l’Auditori del Museu

La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza, en col·laboració amb els Premis Rei Jaume I i la Fundació Valenciana d’Estudis Avançats (FVEA), una jornada especial amb motiu del Dia de la Terra, que se celebra cada 22 d’abril, i amb la qual es pretén conscienciar a la societat i aportar solucions als greus problemes generats per la desertificació i el canvi climàtic. L’accés és lliure fins a completar aforament.

Al matí, de 10 a 14 hores, se celebrarà a l’Auditori del Museu dels Ciències la trobada “Desertificació i Canvi Climàtic. Passant a l’acció” en el qual es realitzaran taules redones, ponències i diverses activitats divulgatives. Després de la presentació, en un acte que comptarà amb la presència del director de la FVEA Javier Quesada, començarà la sessió de ponències i taula redona en la qual participaran els Premis Rei Jaume I José Luis Rubio, Fernando Maestre, Fernando Valladares, José Antonio Sobrino i Anna Traveset com a ponents. L’acte serà clausurat pel professor Santiago Grisolía.

A partir de les 18 hores es desenvoluparà una activitat lúdica en l’escenari del Passeig Nord del Museu, en la qual participaran també els científics i investigadors Fernando Maestre i Fernando Valladares, juntament amb el doctor en Física de partícules i divulgador científic Javier Santaolalla.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia