El Museu d’Història de València acull l’obra Tender Skin del festival Dansa València 

A causa de la representació d’esta obra, el Museu d’Història de València romandrà tancat al llarg del diumenge 21 d’abril

La peça partix de les reflexions de la filòsofa i historiadora Hannah Arendt

Diumenge que ve 21 d’abril, a les 12.00 hores, el Museu de Història de València acollirà Tender Skin. Una obra produïda pel col·lectiu LAB3.14 juntament amb Albert Garrell. Esta representació posa punt i final al festival Dansa València XXXVII. Que està impulsat per l’Institut Valencià de Cultura, juntament amb el suport de l’Ajuntament de València. 

La peça, que tindrà una duració d’11 minuts, part de les reflexions que la filòsofa i historiadora Hannah Arendt va realitzar sobre el coneixement i les regles del sistema actual. A través d’una navegació entre el passat i el present. 

El col·lectiu que forma part de la producció de l’obra, LAB3.14, ha aconseguit que Tender Skin participe en diversos festivals i certàmens, tant a nivell nacional com internacional. Albert Garrell és l’altre productor de l’obra i creador i impulsor d’este col·lectiu. Garrell, a més de participar en la producció, també ho fa en la direcció i coreografia, a més de la il·luminació i el vestuari. 

Amb motiu de la representació d’esta obra, el Museu d’Història de València romandrà tancat, a excepció de per a aquelles persones que vagen a gaudir d’esta peça. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.