El Museu d’Història ofereix activitats infantils per a celebrar la Pasqua a ritme de “la tarara sí, la tarara…” 

Hi ha jocs previstos per als dies 3, 4 i 5 d’abril a les 12 hores, que tindran una duració d’1 hora i 15 minuts

Totes les activitats són gratuïtes, però és necessària la inscripció prèvia, per al que es pot telefonar al 963 701 105

Amb motiu de la Pasqua, el Museu d’Història ha organitzat una sèrie d’activitats dirigides a xiquetes i xiquets de 5 a 10 anys, encara que també es permet l’accés d’infàncies més xicotetes que estiguen acompanyades per les seues famílies. Totes les activitats són gratuïtes, es duran a terme a les 12 hores i duraran 1 hora i 15 minuts. Atés que tenen aforament limitat, és necessària la inscripció prèvia, per a això es pot telefonar al 963 701 105.

La primera activitat tindrà lloc el dimecres, 3 d’abril, sota el títol de “Buscant l’ou de Pasqua“. Les i els participants buscaran ous de Pasqua amagats en el museu, per a després decorar-los. A partir del joc, s’explorarà l’evolució de la tradició de regalar ous durant les celebracions, des de l’edat mitjana fins a l’actualitat.

D’altra banda, el dijous, 4 d’abril, aquelles famílies interessades podran inscriure a les seues filles i fills a l’activitat “Un conillet en el museu”. Les i els més xicotets descobriran la història i simbolisme del conillet de Pasqua en diferents cultures. Després, faran una manualitat relacionada amb este tema per a portar a casa com a record.

Finalment, el divendres, 5 d’abril, es desenvoluparà l’activitat “Jugant com en el passat”. Qui participe aprendrà sobre la història de la baldufa, un joguet antic utilitzat en l’Antiga Roma i Grècia. A més, tindrà l’oportunitat de dissenyar i fabricar una trompa de fusta per a portar a casa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.