El MuVIM converteix el seu Pati Anglés en un oasis artístic amb ‘Espai End’ de Julio Guixeres

El MuVIM de la Diputació de València presenta una experiència única que combina art, disseny i naturalesa amb l’exposició ‘Espai End by Julio Guixeres’

Aquest projecte és una celebració de la creativitat i la convergència entre diferents disciplines artístiques.

El MuVIM de la Diputació de València presenta una experiència única que combina art, disseny i naturalesa amb l’exposició ‘Espai End by Julio Guixeres’. Que transforma el Pati Anglés del museu en un jardí evocatiu. Les dues imponents escultures de ferro i fusta, juntament amb un entorn de gespa artificial. Creen un paisatge urbà que desafia la gravetat i la percepció dels visitants.

Aquest projecte és una celebració de la creativitat i la convergència entre diferents disciplines artístiques. L’interiorista Julio Guixeres ha concebut un espai únic que convida els visitants a explorar nous horitzons i a reflexionar sota l’ombra d’un taronger en flor.

L’exposició ‘Espai End by Julio Guixeres’ és una oportunitat per experimentar la fusió entre art i natura en un entorn urbà. Mostrant l’enginy i la sensibilitat de l’interiorisme com a manifestació artística. La creació d’aquest espai escultòric al Pati Anglés demostra el compromís del MuVIM en explorar noves formes d’expressió i enfortir els llaços entre aquesta proposta el MuVIM  es reafirma com un referent cultural innovador dins de la ciutat de València i més enllà.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.