El Palau d’Esports d’Alzira ja té instal·lat el ventilador industrial al seu sostre

Aquest matí s’ha instal·lat un ventilador, de més de set metres de diàmetre, en el sostre del Palau d’Esports d’Alzira com a solució a les altes temperatures que es registren en el recinte.

Una experiència que s’ha pogut comprovar durant la calorosa pretemporada que han patit els jugadors i seguidors del Club Alzira Futbol Sala.

Aquesta és una mesura impulsada pel propi Club, amb el vistiplau de l’Ajuntament d’Alzira. Amb la intenció  de climatitzar el recinte i fer més agradable l’experiència dels partits. 

Així ho ha afirmat Vicent Fontana, President del Club Alzira Futbol Sala qui a més ha aclarit que la instal·lació del ventilador no correrà a càrrec de l’Ajuntament. Ja que s’ha aplegat a un acord amb l’empresa contractada.

Respecte a les diferents opcions presentades per part del Club Alzira Futbol Sala a l’Ajuntament, Vicente de la Concepción, regidor d’Esport de la ciutat. S’ha referit a les alternatives a l’abast en el cas que el ventilador instal·lat no solucionara el problema.

Javier Ponce, Product Manager de l’empresa encarregada de les actuacions, assegura que la instal·lació del ventilador serà efectiva i l’elecció més rentable, al temps que ecològica.

Totes les parts implicades han coincidit en destacar l’efectivitat d’aquesta opció tot i que queden damunt de la taula la resta de propostes. Es podrà comprobar el resultat d’aquest ventilador industrial en el primer partit que s’ha de celebrar en el Palau d’Esports.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.