El Parc de l’Alquenència estrena zona per a gossos

El Parc de l’Alquenència d’Alzira compta amb un nou parc caní amb tres zones diferenciades: zona pipicà, zona d’esbargiment i zona recreativa. En un principi, la inversió fou 10000 euros, però les inundacions de novembre varen minvar les obres i el govern espanyol s’ha fet càrrec de la resta.

El Parc de l’Alquenència d’Alzira ja té parc caní.

Els primers usuaris i les seues mascotes ja han gaudit d’aquesta nova zona recreativa que conté tres apartats ben diferenciats: el pipicà, una zona d’esbargiment i una altra zona recreativa.

A la inauguració han assistit bona cosa d’animals per a ser els primers a utilitzar aquestes noves atraccions. El regidor de Gestió Urbanística ha dedicat unes paraules a les persones que s’han apropat i s’ha donat per inaugurat.

Les obres d’aquest parc començaren en setembre i s’esperava concloure-les dos mesos després, però les inundacions de la tardor varen alterar el termini. L’aigua també va fer malbé la inversió, ja que en un principi es parlava de 10000 euros, però la xifra ha acabat sent major. La diferència ha estat a càrrec del govern espanyol.

El regidor assegura que ha sigut un treball participatiu en el qual s’han atés les inquietuds dels ciutadans, encara que fins i tot hui en la inauguració han rebut algun suggeriment que el mateix Pascual confia que es resoldrà.

En general, les persones que ja han gaudit d’aquest nou espai recreatiu per als gossos s’han mostrat agraïdes amb el parc, i han sol·licitat que no tanquen l’altre pipicà que es troba també en l’Alquenència.

Encara que no han transmès l’opinió amb paraules, els gossos sembla que estan encantats amb aquesta nova atracció que de segur gaudiran bona cosa a partir d’ara.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.