El Partit Popular de Burjassot demana una comissió d’investigació

1.-Marcos-Campos-Riquelme-PP-710x446

Marcos Campos considera que el PSOE ha d’esclarir les últimes informacions publicades

El nom de Burjassot apareix en els mitjans de comunicació que estan publicant les perquisicions que està realitzant la Justícia en relació a la presumpta trama de corrupció denominada “Assut”. Més concretament estan sent escrutades campanyes electorals del PSOE, actuacions urbanístiques i regals de la trama a persones molt rellevants del socialisme burjassotense.

Abans de res això, el portaveu del Partit Popular, Marcos Campos, ha sol·licitat la constitució urgent d’una comissió d’investigació per a dirimir si hi ha responsabilitats polítiques derivades dels fets que s’estan investigant i ara ocupen titulars de premsa.

Campos assenyala que “defensem la presumpció d’innocència sense fissures, però no podem quedar parats mentre Burjassot apareix en les notícies vinculada a una presumpta trama de corrupció perquè els nostres veïns no s’ho mereixen”. “Hem de donar una resposta ràpida a través de la comissió d’investigació, oberta al públic i amb la màxima transparència possible, en la qual l’oposició tindria accés a sol·licitar informació sobre el cas” va apuntar el portaveu popular.

“Si alguna cosa queda de manifest després de les informacions publicades és que Burjassot necessita un canvi de polítiques i persones que regeneren la institució després de quasi 50 anys de governs socialistes ininterromputs, des del Partit Popular plantejarem un projecte il·lusionant i de futur per a liderar el canvi i guanyar les pròximes eleccions municipals”, va concloure Marcos Campos que també ocupa la presidència del PP local.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia