El Patacona Fest 2023 premiat als Premis Turisme Comunitat Valenciana

La candidatura del festival organitzat per Valmúsica ha sigut presentada per l’Ajuntament d’Alboraia en col·laboració amb la FVMP

Hui l’alcalde, Miguel Chavarría, i la regidora de Turisme, Raquel Casares, han rebut a Gisela Calabuig, Hermes Más Carrascosa i Rubén Trujillo, coordinadors de Valmúsica i creadors del festival, per a donar-los a conéixer la notícia.

Hui l’alcalde, Miguel Chavarría, i la regidora de Turisme, Raquel Casares, han rebut a Gisela Calabuig, Hermes Más Carrascosa i Rubén Trujillo, coordinadors de Valmúsica i creadors del festival, per a donar-los a conéixer la notícia.

El Patacona Fest 2023, esdeveniment organitzat per Valmúsica, ha sigut premiat en els guardons “Turisme Comunitat Valenciana” en la modalitat 3, que premia “la promoció i comunicació turístiques noves i singulars”. Aquest esdeveniment destaca pel seu enfocament innovador en la desestacionalització i promoció del turisme, i pel seu ferm compromís amb la sostenibilitat.

Patacona Fest

Patacona Fest té com a objectiu revitalitzar el turisme a Alboraia durant els mesos de temporada baixa (de setembre a desembre). L’edició 2023 es basa en el lema “Alboraia, international, equality, accessibility, diversity”, emfatitzant la idea d’una destinació turística internacional que promou la igualtat, l’accessibilitat i la diversitat.

Aquest esdeveniment es caracteritza per la seua programació diversa, que abasta des d’experiències gastronòmiques fins a cicles musicals (com Dona Sonora), exposicions artístiques (com la Convenció Internacional d’Art Corporal), activitats creatives, entreteniment infantil, educació mediambiental, esports i una vida activa a la platja de La Patacona, Alboraia.

Objectius del Patacona Fest 2023

El festival s’enfoca a promoure un turisme més responsable i conscient del medi ambient durant la temporada baixa. També a integrar l’horta, el Mediterrani i la música en directe oferint una experiència de qualitat a la platja de La Patacona.

Un altre dels seus objectius és complementar la programació de concerts amb activitats addicionals, alhora que es reduïx la petjada de carboni i es promou la sostenibilitat, fomentant al seu torn l’ocupació sostenible.

Patacona Fest 2023 representa un compromís innovador amb la promoció turística i la sostenibilitat, establint un model a seguir per a esdeveniments d’aquesta naturalesa. La seua inclusió en els premis és un reconeixement merescut de la seua contribució al posicionament de la Comunitat Valenciana en els mercats turístics internacionals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.