El Perelló inaugura dos exposicions de fotografía i d’indumentària tradicional

Les falles comencen a obrir-se pas de nou en El Perelló amb la inauguració de dos exposicions de fotografía i d’indumentària tradicional

El passat divendres 4 de febrer, l’alcalde de El Perelló, Juan Botella, junt amb la regidora de Festes, Natividad Aguado, les falleres majors de Sueca i de les comissions falleres del municipi i els seus presidents, van inaugurar les dues exposicions de temàtica fallera que acull el Centre Cultural fins al 13 de febrer: una col·lectiva de fotografies i una altra d’indumentària tradicional.

Totes dues exposicions estan organitzades per l’Associació de Comerç d’Indumentària Valenciana (ASCIVA) amb la col·laboració de l’Ajuntament. Des del dissabte 5 de febrer estan obertes al públic i es podran visitar al Centre Cultural fins el 13 de febrer, en horari de 18 a 20 hores, de dilluns a divendres, i els caps de setmana, d’11 a 14 hores i de 18 a 20 hores.

En l’exposició d’indumentària i artesania participen 30 expositors diferents que han dut a la mostra una amplia representació de les teles, vestits i complements tradicionals valencians que donen compte de la rica tradició artesana i de la complexitat d’aquesta important activitat econòmica així com la seua evolució al llarg dels anys.

D’altra banda, tres fotògrafs participen a l’exposició col·lectiva 585 dies de Falles en pandèmia, un recull de tot el que ha oferit aquest llarg període sense poder gaudir de les festes falleres en tot el seu esplendor. Sidecar foto, Falles i tradicions i Manuel de Zayas són els autors de les fotografies que composen la mostra.

En la inauguració, l’alcalde va destacar el compromís de l’Ajuntament per donar-li visibilitat al món faller i a tot el que representa per a la tradició i l’economia valenciana i també per recolzar les dues comissions falleres del municipi, Poble Vell i El Perelló Tro i Flama.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.