El Perelló serà la nova subseu del Festival Internacional de Migmetratges La Cabina

El pròxim cap de setmana, 14 i 15 de novembre, el Centre Cultural del Perelló, antic Cinema Avinguda, es convertirà en la subseu de la XIII Edició del Festival Internacional de Migmetratges ‘La Cabina’, pioner a visibilitzar aquest format al cinema.

El Festival Internacional La Cabina, que porta realitzant-se des de l’any 2008, ha portat a la ciutat de València les millors pel·lícules de 30 a 60 minuts. Des de llavors ha crescut tant en seccions com en activitats, fins a aconseguir un impacte internacional.


La seua pròxima subseu, El Perelló, constarà amb un programa de dos dies amb les següents projeccions: el dissabte 14 de novembre a partir de les 20.00 hores es projectarà el migmetratge An Arabian Night, de Pierre Mouzannar (Regne Unit – 2020); Revelaciones de Juan Soto (Colòmbia – 2020); i La Voz Humana de Pedro Almodóvar (2020).


Per al diumenge, 15 de novembre, la proposta cinematogràfica començarà a partir de les 19.30 hores i reuneix els següents migmetratges: Lychen 92 de Constanze Klaue (Alemanya – 2020); Hostal España de Chus Domínguez i Inma Álvarez (Espanya); i La Voz Humana, de Pedro Almodóvar (2020).Es tracta d’un festival fresc i innovador, que aglutina entorn a ell un públic jove i heterogeni, apostant per nous corrents de cultura cinematogràfica de gran qualitat, equiparable a la secció oficial de qualsevol festival cinematogràfic de prestigi.


 El festival La Cabina, consolidat ja a la ciutat de València, dota de notorietat a aquest format, oferint un espai per a la divulgació d’aquesta mena de ficcions, i que aquest any 2020 es projectaran també al Perelló.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.