El Pla Edificant aporta 30 milions d’euros per als centres escolars d’Alzira

Raquel Tamarit, Consellera d’Educació, va visitar ahir la ciutat d’Alzira i va aprofitat per tal de confirmar que els centres escolars i instituts locals, que estan dins del Pla Edificant, rebran les actuacions i inversions aprovades. Per una banda el Lluís Vives i Ausiàs March, 20.000 i 25.000 euros respectivament,  aniran destinats als parcs infantils dels centres.

Pel que fa als Instituts, s’està a l’espera d’una redelegació per a l’ampliació de la despesa, en 9 milions d’euros per al CEIP Rei en Jaume i el CEIP José María Parra. La Consellera confirmava que el total de la inversió, del Pla Edificant en Alzira, és de 30 milions d’euros i que eixos diners estan garantits.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, feia repàs a les actuacions dels centres, amb el Pla Edificant, i afirmava que la situació del Rei en Jaume està desbloquejada i que el José María Parra acollirà una remodelació; a l’IES Blasco Ibáñez, com que no es pot fer de nou, es realitzaran actuacions de remodelació i incorporarà una aula per a xiquets i xiquetes de 2 anys.

Comenta la notícia