El ple de Bonrepòs i Mirambell aprova diverses modificacions pressupostàries per a finançar el cost d’algunes obres

També és van aprovar els festius locals de 2024

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell va celebrar ahir un ple extraordinari. En el qual és van aprovar els festius locals per a 2024 i diverses modificacions pressupostàries.

El ple va acordar que els festius locals per a l’any vinent segueixen els dilluns 22 de gener, Sant Vicent Màrtir, i el 8 d’abril, Sant Vicent Ferrer. Ja que el 13 d’octubre, Dia d’Acció de Gràcies, coincideix en diumenge.

Quant als modificacions pressupostàries destaca la relativa a la subvenció rebuda per l’IVACE per a la millora i modernització dels infraestructures del polígon industrial. L’Ajuntament ha rebut 122.764,93 euros de l’entitat per a sufragar els obres, el cost total dels quals ascendeix a 148.341,35 euros. Per aquest motiu, s’ha finançat la diferència de 25.576,42 euros amb romanent de tresoreria.

D’altra banda, l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha concedit una subvenció al Consistori per a continuar renovant el clavegueram del carrer Major, en aquesta ocasió per a un tram dels noms parells.

La subvenció rebuda ascendeix a 89.353,01 euros i el cost dels obres a 99.281,12, per la qual cosa és va acordar finançar la diferència amb càrrec al romanent de tresoreria de l’any 2022.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.