El Ple de Bonrepòs i Mirambell aprova per unanimitat tots els acords de l’Ordre del dia

L’Ajuntament de Bonrepòs i Miramambell, va aprovar en el seu últim ple ordinari celebrat el passat 25 de gener. Tots els acords de l’Ordre del dia per unanimitat.

Així, va quedar aprovat el nomenament de Mª Luisa Ruiz Zanón com a substituta de la fins ara jutgessa de pau del Consistori. També la moció presentada pel grup Socialista contra la presència de persones condemnades per violència de gènere en les institucions democràtiques.

També es va aprovar la pròrroga de l’I Pla d’Igualtat de l’Ajuntament. A més de l’inici dels treballs necessaris per a l’aprovació de l’II Pla d’Igualtat d’Oportunitats de la Plantilla de l’Ajuntament.

El Reglament del Consell Local de la Infància i Adolescència, que és un instrument necessari per a fer efectiva la participació dels  xiquets, xiquetes i adolescents en la vida social del municipi, també va quedar aprovat.

Finalment al ple també, es va aprovar la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM), una norma que regula l’organització i funcionament de l’Ajuntament. Tal com es va exposar en la sessió plenària, l’aprovació d’aquesta modificació era totalment necessària, ja que l’anterior ROM datava de 1986 i calia adaptar-ho a la nova normativa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.