El PP Alzira sol·licita que, els centres de jubilats recuperen les activitats

El PP sol·licita que, amb les garanties sanitàries procedents, els centres de jubilats recuperen les seues activitats

Les persones majors necessiten continuar vivint i gaudir del seu temps

Activitats com a jocs de taula, gimnàstica o balls és el que reclamen els nostres majors

Des que van començar les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia del covid 19, moltes persones han vist alterades els seus costums més quotidians. Dins d’aquestes restriccions hi ha un col·lectiu que és dels més vulnerables que ha vist la seua vida reduïda a la soledat de la seua casa i són les persones de la tercera edat.


Aquest grup de població és sens dubte el grup de més risc en contraure la malaltia, molts d’ells han perdut la vida en contagiar-se i els que per sort no s’han contagiat viuen amb la por i a més cada vegada més sols, sense reunir-se ni compartir amb ningú el seu dia a dia.

Moltes d’aquestes persones, abans de les restriccions, gaudien dels seus moments en companyia en les Centres de convivència de jubilats, compartien xarrades alhora que una partida de joc de taula, balls o un simple café amb companys del seu club de jubilats.

En data de hui, segueixen sense poder reunir-se en les seues instal·lacions, el portaveu del Grup Popular al costat de la regidor Marisa Escribá, han mantingut una reunió amb representants de tres centres de jubilats d’Alzira que en data de hui segueixen sense poder reunir-se en les seues instal·lacions ni desenvolupar les activitats que feien de gimnàstica, jocs de taula, balls de saló, en definitiva de compartir el seu temps i gaudir d’ell.

Una d’ells en concret, reclama que fa dos anys se’ls va retirar el mobiliari i en data de hui encara no s’ha reposat pel que el govern local podria posar més interés i reposar aqueix mobiliari perquè puguen continuar les seues activitats. Ells mateixos manifesten que han perdut aqueixa il·lusió i senten que el temps els està passant sense poder divertir-se.


Des del Partit Popular, entenem que podrien tornar a obrir les seues instal·lacions sempre que es complisquen les mesures sanitàries pel que demanem a l’equip de govern que els doten dels recursos necessaris en les seues instal·lacions i se’ls permeta continuar amb les activitats que desenvolupaven abans de la pandèmia.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia