El PP de Alzira sol·licita urgentment una campanya per a conscienciar als conductors sobre l’ús indiscriminat del clàxon

Alzira_MonumentoalLabrador_1

El PP sol·licita urgentment una campanya per a conscienciar als conductors sobre la prohibició de l’ús indiscriminat del clàxon en tot el nucli urbà.

Els veïns de les Avingudes de Sants Patrons, Luis Suñer i Hispanitat protesten sobre l’ús indiscriminat del clàxon a qualsevol hora del dia

Els usuaris de la zona blava, indignats per no poder traure els seus vehicles fan ús de les seues botzines per a avisar als conductors que abandonen els seus cotxes en doble fila impedint-los l’eixida als quals estan estacionats en la zona de pagament regulat.


Els veïns comencen a notar problemes de salut davant l’irritant xiulet durant tot el dia, fins i tot en hores de descans.

Des del Partit Popular demanem que l’Ajuntament faça campanyes de conscienciació i informació sobre la prohibició de l’ús en nucli urbà dels senyals acústics dels vehicles així com que es propose alguna alternativa a aquest problema de l’estacionament en doble fila i no es pertorbe el descans dels veïns d’aqueixes zones.
No és possible que un problema que crega la zona blava amb les dobles files, se solucione a base de l’estrés i sobresalt continu dels veïns davant la indignació dels conductors usuaris de la zona ORA.
Els populars demanarem que s’instal·len senyals informatius sobre la prohibició indeguda de tocar el clàxon.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia