El PP de Benetússer denúncia la falta de manteniment dels paellers municipals

La portaveu popular, Laura Chuliá, demana obrir aquestes instal·lacions durant tot l’any perquè puguen gaudir-les els veïns del municipi.


Chuliá exigeix també que l’espai, annex a un centre escolar, és objecte de vandalisme

El Partit Popular de Benetússer ha denunciat la deixadesa de PSOE i Compromís per no realitzar un manteniment periòdic de les instal·lacions públiques dels paellers. A més, el Partit Popular lamenta també que, malgrat haver-lo reclamat en diverses ocasions, des de l’Ajuntament seguisquen sense donar una solució a aquest espai d’oci, que roman tancat huit mesos a l’any.

“Portem diversos anys reclamant solucions, que per descomptat no passen per contractar una empresa externa cada vegada que arriba l’estiu, perquè pose un conserge en els paellers”, puntualitza la portaveu popular a Benetússer, Laura Chuliá.

“El més significatiu és que, segons la portaveu de Compromís, Reme Navarro, la despesa pagada, any rere any, correspon a la contractació d’una empresa externa per a realitzar les labors de neteja i consergeria durant els mesos d’estiu, que s’obrin els paellers”, ha explicat Chuliá. Un treball que, per als populars, “tal com hem proposat en diferents ocasions”, es podria assumir directament amb personal de l’ajuntament, i donaria lloc “a poder obrir durant més temps el recinte i no sols a l’estiu”.

Sobre aquest assumpte, Chuliá ha incidit en què “tampoc entenem per què, després de la situació de pandèmia i restriccions imposades a tota la societat per motius sanitaris, l’Ajuntament no s’haja plantejat en cap moment donar solució a aquest problema i obrir els paellers durant tot l’any”.

“Benetússer amb una mitjana d’11 hores de sol diàries i més de 20 graus de temperatura, d’abril a octubre, és un poble limítrof amb la ciutat de València, on conviuen més de 15.000 persones, i en el qual els espais d’oci perquè els veïns cobren major importància en aquests moments”, ha recordat la portaveu popular.

Segueixen els problemes de seguretat i falta de neteja

Des de les files populars denuncien també que els paellers estan sent objecte de vandalisme per la falta de vigilància. “L’estat en el qual es troben les instal·lacions comunes, com els banys, les taules o els propis paellers denoten el vandalisme que s’ha instaurat en l’espai” , lamenta la portaveu del PP.

A més d’aquests problemes, la falta de neteja i jardineria en la zona ha donat pas al creixement desmesurat de la vegetació, així com a l’acumulació d’estris i restes no orgàniques als voltants. Alguna cosa que ha provocat un problema d’insalubritat, tenint en compte que el recinte de paellers municipals es troba annex a un centre escolar.

“Els veïns de Benetússer no mereixem aquesta desídia del nostre ajuntament, paguem religiosament els impostos per a tindre uns serveis que, hui dia, brillen per la seua absència”, finalitza Chuliá.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia