El PP de La Pobla de Farnals denúncia el retard de les obres del menjador del CEIP Cervantes

Aurora Bernet, portaveu del grup, afirma que “la deixadesa de l’equip de govern ha llastrat unes obres que podien haver-se finalitzat en 2019”

Els populars assenyalen que “l’equip de govern de govern sap que ha de millorar els temps de resposta, però no busca una solució que done resposta a les necessitats de les veïnes i els veïns”

El Partit Popular de La Pobla de Farnals ha denunciat la “inoperància” de l’alcalde del municipi, Enric Palanca, després de “deixar sense un menjador digne a les alumnes i els alumnes del CEIP Cervantes”. La formació, que ha reclamat celeritat per a finalitzar la instal·lació, ha lamentat la “deixadesa” de l’equip de govern, “que no ha previst les dificultats de pagament de les obres públiques”.


Des de les files populars critiquen que “el curs estiga en el seu últim trimestre i l’adequació seguisca sense ser una realitat. El desinterés de Palanca ha provocat que l’Ajuntament no fera les gestions oportunes per a complir amb els terminis previstos. No sabem quan pensen acabar el projecte. Podrien haver-se acabat en 2019 si hagueren portat una bona gestió, coordinada amb totes les administracions, però desgraciadament, no ha sigut així”.


La portaveu del grup, Aurora Bernet, afirma que “aquesta és una mostra més de l’abandó del consistori, que estan més preocupats per la seua imatge que de solucionar els problemes reals de la ciutadania. Ells mateixos són conscients que han de millorar els temps de resposta. Coneixen el problema, però no busquen solució. Acumulen una llarga llista de promeses incomplides i la gent està cansada d’aquesta manera de gestionar”.


Bernet ha afegit que “no és de rebut que, després de vendre a so de bombo i platerets les obres del menjador del CEIP Cervantes, la comunitat educativa continue esperant que es concloguen, màximament quan l’Ajuntament està destinant els estalvis dels habitants per a amortitzar deute, en comptes de millorar els serveis”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.