El PP de Silla demana ampliar l’horari de la biblioteca en època d’exàmens

· El Grup Popular de Silla presenta una iniciativa per a “afavorir la formació dels estudiants amb més hores i més espais per a l’estudi”

· Antón: “L’alumnat del municipi necessita un servei millor per a no haver de desplaçar-se a altres pobles per a estudiar”

La portaveu del Partit Popular a Silla, Cristina Antón, ha registrat una moció en la qual demana a l’Ajuntament de Silla que “amplie l’horari de la biblioteca municipal de novembre a febrer, primer quadrimestre, i d’abril a juny, segon quadrimestre”. “També demandem que s’incloga el diumenge com a dia hàbil”, ha detallat.

A més, en la iniciativa, que es debatrà en el ple de la setmana que ve, el PP sol·licita que “l’Ajuntament es comprometa a buscar i habilitar més sales d’estudi, almenys durant el període d’exàmens”. Per a Antón, “urgeix prendre aquestes mesures perquè estem a un mes dels exàmens i, desgraciadament, molts joves de Silla marxen a estudiar a altres municipis en els quals els horaris de les biblioteques són més amplis”.

En la mateixa línia, ha defensat la regidora del PP, “s’ha d’afavorir que els estudiants troben espais adequats per a la seua preparació perquè, entre altres beneficis, la formació dels futurs professionals de Silla és clau en la transformació, creixement i prosperitat dels nostres municipi”.

En aquest sentit, ha recordat, “el PP està reivindicant l’ampliació de l’horari i l’habilitació de més espais des de fa temps, ja ho hem demanat en altres plens; però l’equip de govern socialista s’ha negat a realitzar cap actuació”.

Per contra, Antón ha subratllat “el compromís del PP amb els joves”. “Ho vam demostrar amb propostes concretes com aquesta moció, que esperem que la resta de grups secunde”, ha argumentat, al mateix temps que ha instat l’alcalde i a l’equip de govern a què “d’una vegada per sempre es comprometa amb els nostres joves, més enllà d’eslògans i paraules buides”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.