El PP de Silla exigeix que s’inicie la reforma de la coberta del col·legi Verge dels Desemparats

descarga (25)

El PP de Silla exigeix a Educació que inicie de manera urgent una actuació integral sobre la coberta del col·legi Verge dels Desemparats

“Estan jugant amb la seguretat dels nostres fills, quan aquesta situació ja fa dos anys que l’havíem denunciada”, explica Nacho Ventura, portaveu del PP de Silla.
Ventura critica que “es gaste més diners en publicitat que a solucionar els vertaders problemes de les veïnes i veïns de la localitat”.

“I al final va succeir”, lamenta Nacho Ventura, portaveu del PP de Silla. A conseqüència de les filtracions d’aigua per les pluges dels últims dies, el fals sostre del col·legi Verge dels Desamparats va cedir, provocant un esfondrament que va obligar a suspendre les classes.

“Afortunadament, no hem de lamentar cap mal personal, però no es pot gestionar pitjor jugant amb la seguretat dels nostres fills, la dels seus professors i la del personal del centre. És inexplicable que passen aquestes coses quan hi ha un informe de l’arquitecte municipal des de fa més de dos anys que descrivia el mal estat en el qual es trobava l’obra”, explica Ventura.


Davant aquesta situació, el Partit Popular de Silla ha sol·licitat al ple municipal que la corporació que s’exigisca a la Conselleria d’Educació que s’inicie de manera immediata i urgent una actuació integral sobre la coberta del col·legi Verge dels Desemparats, a més de demanar que s’informe per escrit de tot el procés administratiu, tant a l’Ajuntament, com a l’adreça del centre i a l’associació de famílies afectades. “Portem arrossegant aquesta problemàtica des del mes de febrer de 2020. Al maig de 2020, presentem una moció que es va aprovar per unanimitat, on es va acordar instar Educació iniciar la reforma de manera immediata.

Desgraciadament, després de dos anys de l’últim informe de l’arquitecte municipal, no s’ha fet res. L’actual alcalde, si en comptes d’ocupar-se de la propaganda, de les fotos i de les xarxes socials, es preocupara per resoldre els problemes reals de Silla, aquestes coses no passarien”, ha lamentat Ventura.

Falta de rigor

El president del Partit Popular de la província de València, Vicente Mompó, ha criticat la “passivitat i la falta de transparència del conseller Vicent Marzà”.

“Els ajuntaments de la nostra província no poden seguir amb aquest menystinc constant per part de la Generalitat. Els polítics som ací per a resoldre els problemes de la ciutadania i si no ho fem, cal marxar-se”. “Parlem d’una circumstància que es coneixia des de més de dos anys i, malgrat la necessitat, estava en el vagó de cua. Ara, tot són presses. És moment que Marzà deixe de governar per inèrcia i comence a assumir les responsabilitats del seu càrrec”, sentència Mompó.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia