El PP de Torrent critica que al Pantà no arribe res dels 5 milions per a asfaltar l’Avinguda al Vedat

pantani1

Folgado: “El Pantà, com Calicanto i molts carrers del municipi precisen de reasfaltat i no parcheos que salten amb les pluges, ací és on fa falta invertir i no destinar 5 milions d’euros únicament a asfaltar l’Avinguda al Vedat”.

Els populars de Torrent s’han desplaçat fins a la urbanització El Pantà de Torrent, per a comprovar in situ el mal estat de la calçada en molts carrers, alertats pels veïns, els qui ja han interposat diferents queixes davant el consistori, sense cap resposta.

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha pogut comprovar al carrer Ávila –calle d’accés a la urbanització- la quantitat de foradades i forats en els quals caben rodes senceres de vehicles, la qual cosa suposa un perill per al trànsit rodat en tota la urbanització.

Folgado ha afirmat que “El Pantà, com Calicanto i molts carrers del municipi precisen de reasfaltat i no parcheos que salten amb les pluges, ací és on fa falta invertir i no destinar 5 milions d’euros únicament a asfaltar l’Avinguda al Vedat”.

Va ser el propi alcalde de Torrent, Jesús Ros, qui, a preguntes dels periodistes, en la roda de premsa retransmesa, en la qual es van presentar les inversions de 2022, va afirmar que no s’asfaltarien els carrers del Pantà. Circumstància que des del PP s’ha criticat hui.

Els populars han denunciat una vegada més “l’alcalde de Torrent segueix el seu full de ruta allunyat de la realitat que pateixen els torrentinos, amb inversions on no fan falta, en obres que no són necessàries, deixant completament abandonats els barris que sí que requereixen inversions i on viuen veïns que paguen imposats com els que més”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia