El PP de Torrent demana a la Conselleria que envien immediatament un docent al CEIP Els Terretes

El PP de Torrent demana a la Conselleria que envien immediatament un docent al CEIP Els Terretes, ja que els alumnes de Sisé porten des de l’inici de curs sense tutor

Folgado: “aquesta situació no pot prolongar-se més i la Conselleria d’Educació ha de deixar-se de retallades i enviar quant abans un docent al CEIP Els Terretes, que puguen assignar com a tutor d’aquesta classe de sisé de Primària”.

Els pares del CEIP Els Terretes s’han posat en contacte amb la portaveu del PP a Torrent, Amparo Folgado per a denunciar la situació que estan patint els seus fills en el CEIP Els Terretes, que es troben sense professor tutor en una classe de Sisé de Primària, des de l’inici del curs escolar.

Els pares denuncien que “al no tindre tutor, no podem reunir-nos amb ningú, ni tenim un professor de referència, ni ningú està realitzant el seguiment als nostres fills en un any tan important, ja que és l’últim en el CEIP Els Terretes, abans de passar a l’institut”. Els pares han parlat ja amb la direcció, amb la regidora d’educació socialista, que els va remetre a la Conselleria i amb la inspectora, sense aconseguir que mes i mig després d’iniciar el curs escolar, se’ls assigne un tutor als seus fills.

Des del mes de juliol, aquesta plaça estava a disponibilitat de la Conselleria d’Educació per a assignar un substitut, però hui dia, segueix sense ser coberta. La direcció del centre ja va traslladar aquesta situació a la Conselleria i, l’única resposta que reben és que tenen professorat suficient, per la qual cosa haurien de llevar personal de suport d’altres aules, per a atendre la classe de sisé, sense tutor. Els pares han acudit fins a la televisió autonòmica per a denunciar la situació en la qual es troben els seus fills.

El Partit Popular de Torrent, liderat per Amparo Folgado ha afirmat que “aquesta situació no pot prolongar-se més i la Conselleria d’Educació ha de deixar-se de retallades i enviar quant abans un docent al CEIP Els Terretes, que puguen assignar com a tutor d’aquesta classe de sisé de Primària”.

A més, Folgado ha afirmat que “no entenem com la regidora d’Educació es lleva d’al mig als pares i els remet a la Conselleria, és la seua obligació anar amb ells de la mà i exigir al costat dels pares i la direcció del centre, un docent per a aquests alumnes”.

Folgado ha agraït als pares que s’hagen posat en contacte amb el Partit Popular, i espera que “gràcies a aquests pares que s’estan movent i visualitzant aquest problema, al més prompte possible es posen a treballar i assignen un tutor per als seus fills, ja que aquest problema no pot allargar-se més en el temps, perquè portem quasi dos mesos de curs escolar”.

Comenta la notícia