El PP de Torrent demana en el Consell Agrari major dotació per a camins rurals

4

Gozalvo: “Els camins de Torrent són utilitzats per milers de ciutadans diàriament, ja siga per a accedir a les seues cases, als seus camps o per a exercir la seua professió, i no poden continuar transitant per calçades en estat de ruïna, posant en perill la seua integritat física en transitar-les”.

Els populars han demanat al Consell Agrari una major dotació pressupostària per al manteniment i reparació dels camins rurals, que s’han vist afectats especialment després dels episodis de pluges intenses

El PP de Torrent, a través del seu representant en el Consell Agrari, Jose Gozalvo, ha demanat que aquest organisme destine majors recursos a l’arranjament i repavimentació de camins municipals. Molts d’ells han patit greus desperfectes després de les pluges acumulades en els últims mesos, que se sumen a l’estat de deterioració que ja patien donat l’alt volum de vehicles que diàriament suporten i el seu escàs manteniment.

El Consell Agrari, en la seua última sessió, ha aprovat una modificació de crèdits per valor de 117.000€, quantia que serà destinada a la millora i pavimentació de camins rurals. Però, per al representant popular, aquesta quantitat és clarament insuficient, donat l’estat deplorable del ferm en moltes zones de Torrent, per la qual cosa és crucial un augment d’aquesta partida.

“Els camins de Torrent són utilitzats per milers de ciutadans diàriament, ja siga per a accedir a les seues cases, als seus camps o per a exercir la seua professió, i no poden continuar transitant per calçades en estat de ruïna, posant en perill la seua integritat física en transitar-les” ha denunciat Gozalvo.

Els populars han sol·licitat que aqueixos diners es destine del romanent de crèdit municipal o dels fons que el consistori rep de la Diputació de València; en aquest cas, ha destacat que l’administració provincial presenta anualment una subvenció per al manteniment d’aquesta mena de camins, però Torrent no pot optar donat el seu règim de gran ciutat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia