El PP de Torrent demana que es reparen les goteres del Centre de Salut del carrer Pintor Ribera

“Demanem que s’escometen les reformes i treballs de reparació necessaris per a un centre de salut que atén 40.000 torrentinos i alberga també les Urgències”.

El Partit Popular de Torrent alerta que les pluges d’aquests últims mesos estan agreujant les deficiències en les instal·lacions sanitàries de la ciutat de Torrent. Concretament, el Centre de Salut Torrent I, situat al carrer Pintor Ribera es trobava ahir ple de poals per a recollir l’aigua de les goteres

Fins al Grup Popular han arribat fotos i vídeos realitzats per pacients en els quals s’aprecia el degoteig constant, tant en eixir de les escales en la primera planta del Centre de Salut, així com en els lavabos. En la zona dels lavabos, es veu el sostre, sense les plaques del fals sostre per on cau l’aigua de la pluja i la porta, corroïda en la seua part inferior a causa de les filtracions d’aigua.

Des del Partit Popular de Torrent, insten l’alcalde Jesús Ros a posar-se a treballar i que sol·licite a la seua companya de partit, la consellera Ana Barceló, que escometa les reformes necessàries i reparacions de manteniment que facen falta en el Centre de Salut del carrer Pintor Ribera. Recorden que és un centre de referència a la ciutat, que alberga les urgències i que atén 40.000 torrentinos.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia