El PP de Torrent denuncia la campanya electoral anticipada de Ros amb el seu Pla Ficus

Folgado: “el PSOE, amb els diners de tots, ha donat el tret d’eixida a la seua campanya electoral, recopilant en un pamflet els seus balafiaments i malgastos que han enviat a les bústies dels torrentinos, però en nom de l’ajuntament”

“Ros torna a recórrer a la seua forma passada de moda de fer política, basada en la rajola i el balafiament, i amb els torrentinos i el seu benestar fora de l’objectiu de les seues polítiques”.

19 d’octubre de 2022. El PP de Torrent ha registrat a l’Ajuntament una sèrie de preguntes sobre el cost de la redacció, publicació i repartiment casa per casa de la campanya electoral de Ros encoberta, pagada per tots, que és el Pla Ficus. Un recopilatori que, segons els populars, plasma els desitjos urbanístics de l’alcalde, a més de posar en evidència el seu projecte caduc i allunyat de la realitat per a Torrent.

D’aquesta manera, la formació local torna a posar de manifest els innombrables malbarataments que el PSOE està duent a terme des de la seua tornada a l’alcaldia en 2015, amb els diners de tots els torrentinos, i dels quals es vanaglorien, enviant-los detallats en un llibre casa per casa.

La Presidenta i Portaveu dels populars a Torrent, Amparo Folgado, ha lamentat que “el PSOE, amb els diners de tots, ha donat el tret d’eixida a la seua campanya electoral, recopilant en un pamflet els seus balafiaments i malgastos que han enviat a les bústies dels torrentinos, però en nom de l’ajuntament”.

Entre els molts projectes i obres que, a ulls del PP de Torrent, suposen un mal ús dels fons públics, subratllen un pla d’asfaltat, que aquests dies estan patint els torrentinos, que costa 5 milions d’euros i que només atén un criteri: interessos electorals del govern socialista, deixant carrers en estat deplorable sense asfaltar i actuant sobre trams recentment pavimentats.

La renovació de la passarel·la de Parc Central i de la rotonda de la Concòrdia, per valor de 330.000€ i 200.000€ respectivament, la compra i restauració del cinema Cervantes per més de 6 milions d’euros o d’un local en Federico Maicas, que de moment porta gastats més de 450.000€, són alguns exemples que els populars han citat.

“Ros torna a recórrer a la seua forma passada de moda de fer política, basada en la rajola i el balafiament, i amb els torrentinos i el seu benestar fora de l’objectiu de les seues polítiques” ha manifestat la líder popular.

Altres projectes mal determinats

També han posat el focus els populars en altres projectes recollits en el Ficus, ja siga per suposar un malgaste, una promesa incomplida o un projecte mal configurat.

Malgastos com la seu de l’Agència de Seguretat Ferroviària, competència de la Generalitat Valenciana, però que ha pagat el consistori, o el Palau de Justícia, també propi de la comunitat autònoma, però els estudis preliminars de la qual ha sufragat anticipadament l’Ajuntament de Torrent, sent al seu torn una altra promesa que any rere any s’esfuma en els pressupostos de la Generalitat.

Com a projecte mal definit, els populars citen l’emplaçament de la futura estació d’ITV, que se situarà en un aparcament del polígon industrial, que hui dia és utilitzat per centenars de treballadors de les diverses indústries que ho poblen, i els llocs de les quals per a aparcar perdrien. En aquest cas, els populars volen recalcar que comparteixen i donen suport al projecte, però no la seua ubicació.

En el cas de la restauració de les edificacions de l’Hort de Trenor, la formació popular denúncia que s’hagen perdut fins a dues subvencions per a sufragar aquestes actuacions, i que siga ara l’ajuntament el que costege la totalitat de les obres.

Comenta la notícia