El PP de Torrent denuncia que Ros pretenguera deixar sense autovia i sense metre a Torrent

El PP de Torrent denuncia que Ros pretenguera deixar sense autovia i sense metre a Torrent Avinguda durant quatre mesos

Folgado: “és una barbaritat que Ros pretenguera tallar l’autovia per Parc Central i deixar Torrent Avinguda sense metre durant quatre mesos per a realitzar una costosa reforma en la passarel·la de Parc Central i fer-la de disseny, cosa que no és necessària”

La portaveu del Partit Popular ha tornat a denunciar hui les futures obres de la reforma de la passarel·la de Parc Central, obres que no s’han iniciat en haver renunciat l’empresa, per haver de modificar el projecte i augmentar en més de 57.000 euros els costos.

El projecte original al qual han tingut accés ara els populars, obligava a tallar l’accés a Torrent per autovia i a tancar l’estació de metro Torrent Avinguda, durant quatre mesos. Una circumstància que era desconeguda per tota la població de Torrent i pels grups polítics de l’oposició. Tant els tècnics de Conselleria com els d’FGV, no han permés el tancament de l’autovia i del metre per a la realització de les obres, per la qual cosa s’ha hagut de modificar el projecte i començar de nou.

“Aquestes obres són un balafiament innecessari”

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha afirmat que “aquestes obres són un balafiament innecessari”, doncs, segons els populars “No és necessari que es destinen 300.000 euros en una passarel·la de disseny, perquè solament amb canviar la tanca, eliminar els grafitis i retirar l’ascensor, seria més que suficient”. Però per a Folgado, “el més greu i que és una barbaritat, és que Ros pretenguera tallar l’autovia per Parc Central i deixar Torrent Avinguda sense metre durant quatre mesos per a realitzar una costosa reforma en la passarel·la de Parc Central i fer-la de disseny, cosa que no és necessària”.

Als 200.000 euros que costava la passarel·la de disseny original i els 20.000 euros del projecte, ara cal sumar altres 20.000 euros del nou projecte més 57.000 euros de les modificacions, perquè quan s’inicien les obres, no s’haja de tallar ni l’autovia ni les vies del metre. Pel que, amb els sobrecostos, les obres de la passarel·la ascendiran a 300.000 euros.

Ròssec el balafiament del govern de Ros

Folgado subratlla que “aquest balafiament de Ros en la passarel·la de Parc Central és un, ròssec, al despropòsit de destinar 5 milions d’euros en l’asfaltat de l’Avinguda al Vedat, i la compra de locals, solars i edificis com el de la Malaguenya, per a derrocar-lo”.

La portaveu del PP, afirma que “estem en un moment de greu crisi econòmica, en el qual les famílies de Torrent estan fins al coll per l’increment d’impostos, la pujada de la llum, de la gasolina i tenim un govern tant a Torrent com a Espanya, allunyat de la realitat de la gent i incapaç de posar-se en el lloc de les persones, que tant estan patint”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia