El PP denuncia la falta de personal del PROP a Alzira

Tan sols una funcionària adscrita a informació i pertanyent a la GVA està en aquests moments en aquestes instal·lacions

L’edifici del Prop d’Alzira està sent atés solament per una persona que pertany a la GVA. De normal hi ha dues persones més que pertanyen a l’Ajuntament i que porten el registre formaven part de la borsa de treball de la mancomunitat i el passat 31 de desembre van acabar el seu contracte. Contractes que ni han sigut renovats ni substituïts.
Tot això denota una falta de previsió i poc interés pels serveis que ofereix l’oficina Prop, ja que, des del dia 1 de gener no hi ha cap persona que atenga el registre del Prop, causant greus molèsties als usuaris. La ciutadania alzirenya acudeixen a informació i se’ls dona cita per a la Clau, i des d’aquesta oficina d’atenció al ciutadà, normalment se’ls torna a enviar al PROP pel fet que és un tema que no pertany a l’Ajuntament i no li ho poden solucionar.
El Partit Popular no pot entendre aquesta falta de previsió de l’equip de govern d’Alzira, sabent que les persones que porten el registre, han de passar una formació pel que encara es retardarà més temps l’atenció de ciutadans que necessiten registrar qualsevol tipus de document.
També hem demanat explicació per escrit d’aquesta nova inacció de l’equip de govern format per Compromís i PSOE.
No és de rebut que aquest equip de govern no haja previst la falta de personal, sabent que el dia 31 de desembre finalitzava el contracte del personal adscrit al registre. S’hauria d’haver tingut la previsió necessària per a evitar aquest buit de personal en el PROP.
Una vegada més els nostres governants demostren el poc que els importa els problemes de la ciutadania *alzireña.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.