El PP exigeix transparència a l’equip de govern de Mislata sobre l’accident del castell inflable

• El president popular a la província de València, Vicente Mompó, critica la “opacitat” amb la qual l’alcalde de Mislata, Carlos Fernandez Bielsa, i el seu equip, han actuat des de l’accident. “La informació ha sigut mínima i a comptagotes”, ha denunciat.

• Mompó confia en el procés que s’està duent a terme en els tribunals i espera que “la justícia actue el més ràpid possible sobre els responsables del terrible accident que va provocar la defunció de dues xiquetes”.

• “Hem sigut molt prudents des que es va produir l’accident, però, després de la imputació d’un tècnic municipal de l’Ajuntament de Mislata, exigirem de nou còpia de l’expedient, del qual, fins al moment, només ens han deixat fer inspecció ocular”, ha explicat.

El president del Partit Popular a la província de València, Vicente Mompó, ha exigit transparència a l’alcalde de Mislata, Carlos Fernandez Bielsa, sobre l’accident del castell inflable que es va produir el mes de gener passat en el municipi i que va provocar la defunció de dues xiquetes, a més d’ocasionar 7 ferits més.

“Des que es va produir l’accident, a principis de gener, hem sigut extremadament prudents, perquè hem tingut en tot moment present el dolor de les famílies”, ha afirmat Mompó,

En aquesta línia, Mompó ha explicat que “el que ha fet el Grup Popular a l’Ajuntament de Mislata, encapçalat per Jaime López Bronchud, és complir amb la labor fiscalitzadora que, com a partit de l’oposició a Mislata desenvolupem, sol·licitant la documentació que hem considerat rellevant, però que mai se’ns ha entregat”.

“La informació que ens han donat és nul·la, el poc que ens ha arribat ha sigut a comptagotes i només mitjançant inspecció ocular, no tenim còpia de cap document. Considerem que és una manera de procedir molt contrari a la transparència de la qual tant parla el Botànic”, ha criticat Vicente Mompó.

El president popular confia que “els tribunals faran justícia a les víctimes i a les seues famílies”. “Compartim el dolor de les famílies i lamentem moltíssim pel que estan passant. És un mal irreparable. L’única cosa que es pot fer ja és aconseguir que una cosa així no torne a passar i que cap família haja de passar de nou per un accident en un castell inflable”, ha conclòs.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.