El PP ostentarà l’alcaldia de Monserrat en prosperar la moció de censura presentada a l’actual alcalde 

Després de 12 anys consecutius de govern socialista a Monserrat, els regidors dels partits del PP, Vox i el grup independent Aigua, han presentat una moció de censura a l’actual alcalde socialista José María Mas. 

Segons declaracions del que serà 1r tinent d’alcalde per VOX, Juan José Rández, aquest acord ja es va posar damunt de la taula en acabar les eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig, en vore els resultats i rebujar la proposta de PP i Vox per part del representant d’Aigua.

Més tard i donades les continues aprovacions de les mocions presentades per tots tres grups polítics en la celebració dels plens, van prendre la decisió de donar un pas endavant i acomplir allò acordat, sent equip de govern.

Rández, assegura que, en tenir èxit la moció de censura el pròxim 1 de desembre, compliran tots els punt que portaven en el seu programa electoral.

Així, Sergio vilar, serà l’alcalde més jove de la Ribera amb 30 anys. Conegut a Monserrat per tenir una llarga trajectòria com esportista i entrenador.

Cal destacar que l’actual alcalde de Monserrat, José María Mas, ha declinat fer declaracions al respecte, a Grup Televisió.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.