El PP sol·licita el cessament del ministre Garzón

PP_icono_2019.svg

El PP sol·licita el cessament del ministre Garzón per les declaracions en les quals desprestigia la carn espanyola

Amb aqueixes declaracions perjudica a totes les empreses càrnies, incloses les d’Alzira

Després de visitar a diferents carnisseries, des del PP vam mostrar el nostre suport a aquest sector

El passat 26 de desembre, el ministre de consum Sr. Alberto Garzón, feia unes declaracions a la premsa estrangera en les quals qualifica la carn que exporta Espanya com a carn de mala qualitat, procedent de granges d’animals maltractats.

És inacceptable que un membre del govern espanyol parle així de la carn espanyola quan a més no és cert i el govern té les vertaderes dades que desmenteixen aquesta declaració.


Des del Partit Popular Alzira, hem presentat una moció demanant el cessament del ministre per aquestes desafortunades declaracions, les quals ens afecten a tots, en particular al 11.9% que suposen les empreses càrnies de la Indústria Alimentària Espanyola.

Hem visitat diferents carnisseries d’Alzira i ens han mostrat el seu malestar per aquestes declaracions, a més d’explicar-nos els controls sanitaris al qual se sotmeten des de les granges, l’escorxador fins al punt de venda.

Per tant, no és cert el que el ministre ha declarat a un periòdic britànic i des del Partit Popular hem presentat una moció per al pròxim ple en la qual demanem la rectificació d’aquestes declaracions així com el cessament del Sr. Garzón.

També vam mostrar el nostre suport als ramaders, veterinaris, perits agrònoms i treballadors del sector carni, que tant s’han esforçat adaptant-se a les exigències reguladores de benestar animal, qualitat i seguretat alimentària.

Aquestes declaracions fetes per un ministre, afecten a tot el sector, per tant a les nostres carnisseries també els afecta d’aquí ve que demanem al govern una campanya de suport i defensa al sector ramader i carni perquè continuen avançant en sostenibilitat i continuen oferint els seus productes de procedència segura sense que a ningú li cree cap mena de dubte.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia