El premi de narrativa juvenil “Ciutat de Picassent” ja té guanyador

Santi Baro Raurell és el guanyador de la segona edició d’este premi patrocinat per l’Ajuntament de Picassent i Andana Editorial. 

La seua obra, «La Sole té 100 k» és el títol guanyador del guardó dels 6.000 € que ha sigut publicat a Andana Editorial.

Santi, natural d’Olesa de Montserrat, va rebre dissabte, durant la celebració de la Festa Estellés. De mans de l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i del regidor de Cultura, Jaume Sobrevela. El premi que l’acredita com a guanyador de la segona edició del «Ciutat de Picassent». La seua obra, «La Sole té 100 k» és el títol guanyador del guardó dels 6.000 € que ha sigut publicat a Andana Editorial.

Al seu currículum literari se sumen 11 premis de novel·la entre els quals destaquen el Barcanova de novel·la juvenil de 2007 i 2010. El Gran Angular de 2011 i 2014; i el Joaquim Ruyra de 2016. 

Ha publicat un total de 32 obres entre català i castellà, tant de literatura infantil i juvenil com per a lectors adults. On destaquen “Lluna de Gel” de Barcanova, “Memorias de un cadàver” amb SM, “El Rey d’Uruk” amb Rosa dels vents, “El informe Ahnenerbe” de Ediciones B i “La Filla de la Tempesta” amb Edicions 62.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.