El president de la Generalitat assisteix a la fira de Berlín Fruit Logistica

https://youtu.be/e3SmpxIhso0

El president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix aquest dimecres a la fira agrícola de Berlín Fruit Logistica. Per a potenciar la difusió de la marca ‘Taronja Valenciana’, impulsada per a promocionar el consum de cítrics. I reafirmar el compromís del Consell amb el sector agrari valencià.

Es tracta d’una fira líder en l’àmbit del comerç mundial de fruites i hortalisses, l’espai més potent del comerç internacional. Així ho ha assegurat el president del Consell al temps que ha destacat que el 25% de les exportacions valencianes estan vinculades al sector agroalimentari. Per la qual cosa hi ha que mantindré i obrir nous mercats i llançar un missatge d’optimisme al sector.

Puig, ha agraït l’esforç de totes i tots els valencians en posar en valor la marca Taronja Valenciana. Ha anunciat que la Generalitat augmentarà la presència comunicativa a nivell nacional i també internacional de la marca.

L’edició de la fira Berlín Fruit Logistica d’enguany compta amb la presència de més de 50 empreses valencianes, a més dels consells reguladors ‘Cítrics Valencians’ i ‘Kaki de la Ribera del Xúquer’.

La Generalitat participa, a nivell institucional, amb l’espai expositiu organitzat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, que abasta una zona de 400 metres quadrats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.