El programa ‘Compartint lectura, compartim aventura’ escriu les seues primeres pàgines a la Casa de la Dona

El primer dimarts de cada mes els usuaris podran depositar el seu llibre, o llibres, a la Casa de la Dona i emportar-se un altre a canvi

El programa ‘Compartim lectura, compartim aventura’ va donar el tret d’eixida ahir a la Casa de la Dona, on, durant tota la vesprada, es van habilitar dos estands amb llibres de temàtica infantil, i una oferta molt variada,perquè la ciutadania poguera depositar un i emportar-se un altre a casa d’entre tota la col·lecció disponible.

Dos voluntaris de l’associació Cors Oberts van vetlar pel correcte funcionament d’aquesta primera sessió, facilitant als usuaris qualsevol informació d’interés i guardant l’ordre d’entrada i eixida de cada volum.

“Amb aquesta iniciativa fomentem l’hàbit lector en tots els trams d’edat, facilitem l’accés a la cultura de les persones amb menys recursos i promovem que els nostres conveïns col·laboren per a formar una bonica comunitat lectora, en la qual tots puguem compartir els nostres gustos i passions algú més”, destaca la regidora de la delegació de la Dona, Amparo Chust. L’edil també explica que “cada sessió tindrà una temàtica diferent. Aquesta primera estava orientada als més xicotets, i el mes que ve es dirigirà a un públic diferent, de manera que puguem satisfer tots els gustos i interessos”.

Així, el primer dimarts de cada mes, de 17:30h a 21:00h, les persones interessades podran depositar el seu llibre, o llibres, a canvi de qualsevol dels altres disponibles, quedant emmagatzemats aquells que no siguen recollits -juntament amb uns altres que la gent vaja aportant voluntàriament- a lliure disposició dels usuaris. I si, passat un temps, ningú se’ls haguera emportats a casa, seran donats a la Biblioteca Solidària Missionera per a vendre el paper i invertir en projectes benèfics.

El primer dimarts de cada mes els usuaris podran depositar el seu llibre, o llibres, a la Casa de la Dona i emportar-se un altre a canvi. Aquells que no siguen recollits, juntament amb uns altres que els usuaris aporten voluntàriament, quedaran emmagatzemats a lliure disposició de la ciutadania.Teniu alguna traducció millor?

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.