El projecte Circ-Pobla’t inundarà els carrers de Sellent amb espectacles ambulants

Els carrers tornen a cobrar vida a Sellent. Després d’uns mesos complicats, la cultura torna a reactivar-se en tots els seus sectors, també els que es realitzen de manera ambulant, com la representació tradicional del circ. Concretament, el projecte Circ-Pobla’t arriba a Sellent dissabte per a seguir amb la seua ruta d’activitats als pobles valencians. 

El camí dels artistes començà el passat 30 de setembre a Canals i finalitzarà el 29 d’octubre a Aielo de Malferit. Durant este mes visitaran els municipis de Montaverner, Canals, Anna i la pròpia localitat de Sellent. 

D’entre tota la seua oferta, els veïns i veïnes de Sellent podran gaudir a partir de les 13:00 hores al Parc Jaume I de la funció ‘Empar’, de la companyia ‘La Chunga’, una obra en la que la protagonista anirà desgranant tot el pes del seu passat i el patiment amb el que ha viscut durant tota la seua vida, emprant, només l’amor com a brúixola del seu futur. La temàtica de l’obra és de rabiosa actualitat: maltractament silenciós i invisible que les dones han rebut mentre dedicaven la seua vida a la cura dels altres. 

A la mateixa localització, però més tard, sobre les 18:00 hores, també es representarà un altra funció titulada ‘Peus Dalt’ de la companyia ‘Spinish circo’ baix la direcció de Pau Portabella. Un espectacle de circ contemporani, actualitzat i sense text que, apostant per la diversitat escènica i una atmosfera curiosa i particular, farà reflexionar al públic assistent sobre el paper que les persones ocupem en la societat de hui dia.

La representació dels espectacles per part de l’Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana ha creat grans expectatives entre els veïns i veïnes de la localitat de la Ribera 

Des de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Raquel Sancho, celebra la riquesa cultural que es respirarà a Sellent este cap de setmana i assegura que feia molta falta aquesta oferta, després de tot el viscut durant la pandèmia. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.