El projecte Dons amb Iniciativa reconeix la labor de 15 dones emprenedores en el comerç de Burjassot

BURJASSOT

Després de l’aturada obligada del passat any per la pandèmia, en aquest 2022, l’Ajuntament de Burjassot, de mans de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Cosa, a través de CEMEF, reprendrà el projecte de Dons amb iniciativa en el qual es farà lliurament dels guardons a 15 dones emprenedores del municipi. Aquesta activitat és la primera de les accions que se celebraran a Burjassot per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La novena edició d’aquests premis, que cada any reconeixen el treball de dones que inicien el seu projecte comercial o bé consoliden els seus negocis en la població, tindrà lloc dimecres que ve 2 de març a les 19.30 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Enguany els guardons s’entregaran a 15 emprenedores que representen 14 comerços de la localitat, ja siga en el Mercat Municipal l’Almara, en el Mercat ambulant dels dimecres o en els seus negocis situats en els diferents barris de Burjassot. Dia a dia, alcen les persianes dels seus negocis i obrin les seues portes, munten els seus llocs i ofereixen a la ciutadania i als visitants el seu millor tracte, els seus millors productes i la il·lusió de donar-los un servei immillorable en el comerç de proximitat.

Gràcies al seu treball, juntament amb el de la resta de comerços i serveis del municipi, fan que Burjassot continue creixent i siga un municipi ric en tota mena de productes i serveis de qualitat, oferits a la ciutadania de persona a persona.

Les quinze dones guardonades enguany són, Rosa Campos, de Goya 3, Mayte Aragó, del cor de les meues pestanyes, Luci Estela Zambrano, del Racó de María, Nuria Valera, de Gabinet d’Estètica Nuria Valera, María José Grau, d’Estètica avançada Mª José Grau, Silvia Banderas i Inmaculada Bronch, de B&B Assessors, Ruth Cebrián, de Cloy Pedagogia, Amparo Suay, del Forn Pastisseria Sant Vicent-Tosi, Paqui Maroto i Elvira Alcàsser, amb els seus llocs en el Mercat Municipal l’Almara, Fruites i Verdures Paqui i Elvira carn de cavall, respectivament, Ana Giner i Maribel Giner, Carmen Heredia i, finalment, Mari Rodríguez, cadascuna d’elles amb els seus llocs en el Mercat ambulant dels dimecres.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia