El projecte “Les coses clares” recull la veu del poble per als pressupostos participatius

Rafelguaraf, mitjançant un vídeo ha volgut transmetre a la població la posada en marxa del projecte de Transparència “Les coses clares”. Amb el qual es pretén apropar la transparència al veïnat del municipi d’una manera clara i accesible.

L’objectiu d’aquest projecte és arreplegar les opinions, inquietuds  i les necessitats que la població crega que milloraran el poble i la vida dels seus veïns i veïnes.

Rafaela Aliaga, alcaldessa de Rafelguaraf, així ho ha declarat. A més, ha informat que ja s’està treballant en algunes de les activitats i requeriments que ha transmès el veinat. Mitjançant la plataforma del web de l’Ajuntament.

A través d’un procés participatiu s’han decidit les àrees de major interés, amb l’objectiu de presentar la informació d’aquestes àrees de forma útil i eficient. 

Cal tenir en compte que la transparència representa un element indispensable de rendició de comptes amb la població. Es tracta d’un indicador clau de la qualitat dels governs i és responsabilitat dels poders públics fer arribar a la població aquesta informació pertinent sobre la gestió municipal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.