El PSOE de Xirivella demana al PP que no negocie amb la ultradreta i permeta que governe la llista més votada

El candidat socialista i alcalde en funcions, Michel Montaner, promou una ronda de contactes per a “impedir que el municipi patisca una regressió democràtica”

El Partit Socialista de Xirivella, la llista més votada el 28M amb un increment de suports del 15% respecte als comicis municipals de 2019 donarà la batalla fins al final. Per a impedir que la ultradreta entre en el govern local de la mà del Partit Popular. Michel Montaner, candidat socialista i alcalde en funcions, ha concretat una ronda de contactes amb els partits polítics que han obtingut representació institucional.

Els contactes se cenyiran al PP i a Compromís amb l’objectiu de “tallar el passe a la ultradreta i impedir que es produïsca una regressió democràtica a Xirivella.”

Obligació ètica i moral d’impulsar un programa de govern realitzable i allunyat de fanatismes”

La direcció executiva socialista, reunida anit, se sent en la “obligació ètica i moral d’impulsar un programa de govern realitzable i allunyat de fanatismes”. Amb tal fi farà valdre la seua condició de partit guanyador dels comicis, demanant a Paqui Bartual, candidata del PP. Que aplique la doctrina que la seua pròpia formació exigeix en altres municipis per a evitar l’entrada de VOX en els governs.

Montaner ha informat en els seus perfils socials que es reunirà en les pròximes hores amb Bartual i amb Ricard Barberà. Candidat de Compromís, per a accelerar els contactes i arribar al 17 de juny, dia de constitució de la nova corporació municipal. Amb “un full de ruta clar i un compromís per part de tots”.

Xirivella no pot patir una involució històrica

Les urnes van atorgar el diumenge passat nou regidors al PSOE. Altres nou al PP, dos a VOX i un a Compromís, la qual cosa facilita la formació d’un govern amb la participació de la ultradreta. “Acceptem i respectem l’expressió ciutadana manifestada en urnes però entenem que Xirivella no pot patir una involució històrica i ser governada per un partit el programa del qual contradiu aspectes bàsics de la Constitució i la Unió Europea”, incideix Montaner. “S’imposa un temps de reflexió i grandesa democràtica, i tots els partits hem d’estar a l’altura”, conclou.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.