El PSPV d’Alginet critica la falta de neteja en embornals davant la previsió de pluges

El PSPV d’Alginet insten l’Ajuntament a dur a terme inspeccions en els embornals

El Secretari General del PSPV PSOE d’Alginet, Toni Barea, ha criticat hui la falta de neteja en embornals i embornals, per això, ha instat el Govern de SdA i PP a actuar “immediatament” davant la previsió de pluges.

El grup municipal socialista presenta una instància a l’Ajuntament perquè duga a terme inspeccions i tasques de manteniment i neteja en els embornals i embornals del municipi, amb la finalitat d’evitar tolls i inundacions que poden provocar desperfectes principalment amb l’arribada de les pluges.

El govern local no fa res”, ha lamentat el dirigent, qui ha criticat “l’actual estat d’abandó que presenta el municipi, especialment en la neteja i el manteniment no sols en el nucli urbà sinó a les urbanitzacions”.

Així mateix, Toni Barea ha explicat que la mala herba i els residus es troben embossats en embornals i embornals, no podent desguassar l’aigua pluvial de les calçades i ha advertit que “això pot provocar nombrosos desperfectes en voreres i habitatges si no s’actua amb la màxima urgència”.

De la mateixa manera, Toni Barea ha criticat que “sent l’actual equip de govern el que més regidors alliberats té en la història d’Alginet és també el que pitjor està gestionant els serveis municipals i aquest abandó en les seues funcions està perjudicant els interessos dels ciutadans, que veuen com cada dia la deterioració dels carrers i la falta de neteja d’aquestes clama al cel”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.