El PSPV-PSOE reclama a Agricultura d’ajudes pels efectes de la sequera

El PSPV-PSOE ha reclamat hui a la Conselleria d’Agricultura “la urgent convocatòria” d’ajudes per a pal·liar els efectes de la sequera i els derivats de la guerra d’Ucraïna en els camps valencians.

Així ho ha traslladat aquest dimecres a través d’una pregunta escrita el portaveu d’Agricultura i Aigua dels socialistes valencians en Les Corts, David López, qui ha denunciat que “la desídia del Govern de la Generalitat Valenciana posa en escac el futur dels camps valencians”.

López també ha explicat que “la Conselleria dirigida per la ultradreta ha deixat a l’estacada als agricultors que només rebran suport econòmic per part del Govern d’Espanya”.

López ha demanat al govern de Mazón que aplique de manera urgent les ajudes per tal de fer front als efectes de la sequera en el camp valencià i que desenvolupen mesures fermes i mirar cap al futur amb certesa.

El portaveu del PSPV a les Corts, ha lamentat que Mazón, “en el seu full de ruta de desgovern, el camp valencià i la nostra agricultura haja sigut relegat a un segon pla, sense atenció ni recursos”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.