El regidor Vladimir Micó, nou president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa

Ahir dimarts 7 de juny, va tindre lloc a Sueca el ple extraordinari de la Mancomunitat de la Ribera Baixa en el qual es va aprovar la inclusió de Cullera i la nova constitució dels representants d’esta entitat. Després de la presa de possessió dels regidors i alcaldes, es va procedir a l’elecció dels càrrecs de president i les dos vicepresidències.

Per al càrrec de president, es va presentar la candidatura de Vladimir Micó, regidor de Cultura, Arxius i Persones Majors de l’Ajuntament de Sueca, la qual va rebre el vot a favor de tots els presents en el ple. El mateix va succeir amb les dos vice-presidències, que ocuparan Amparo Giner, alcaldessa de Benicull, i Óscar Navarro, alcalde de Polinyà.

Vladimir Micó, en la seua primera intervenció, va fer referència a la importància que té la Mancomunitat en la vida dels ciutadans de la comarca, sobretot dels pobles més xicotets, ja que els grans contribueixen a beneficiar als de menor població. També va agrair la unanimitat del vot dels integrants del ple, “denota una nova etapa per a la nostra institució comarcal, ja que anem tots en la mateixa direcció cap a una mancomunitat forta i més útil, si cap, per als nostres veïns i veïnes”.

Finalment, va voler oferir-se a tots els pobles de la Ribera Baixa, igual que als seus ciutadans, “sempre tindreu les portes obertes del meu despatx, tant a l’Ajuntament de Sueca com ací, a la Mancomunitat”.

Comenta la notícia