El Saló de Cristall acull la presentació de la 59 edició de la Fira del Llibre de València

La 59 edició de la Fira del Llibre de València se celebrarà als Jardins del Real del 25 d’abril al 5 de maig en un any que “s’espera de rècord si l’oratge acompanya”.

L’edició d’enguany té 80 expositors, 120 casetes, 1.300 activitats per a tots els gustos i totes les edats i una previsió de facturació econòmica que s’espera que arribe al milió d’euros.

La fira s’ha presentat hui al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València per part del director, Manolo Gil, la presidenta de la Fundació Fira del llibre, María Bravo, i el president del Gremi de Llibrers de València, Juan Pedro Font de Mora, a més de representants institucionals.

El regidor de Recursos Culturals, Patrimoni i Acció Cultural de l’AjuntamentJosé Luis Moreno, ha destacat la importància cultural del esdeveniment i ha convidat a tota la ciutadania per a que s’acoste a l’edició d’enguany.

Per la seua banda, el director de la Fira, Manolo Gil, ha explicat que s’espera una edició de récords, tant d’autors com d’assitents i d’activitats.

El president del Gremi de Llibrers, Juan Pedro Font de Mora, ha afegit també que esperen que l’oratge acompanye, perquè enguany presentem molts llibres i moltes novetats i volen que siga també l’any del rècord de vendes. 

Enguany visitaran la Fira autors tan importants com Fernando Aramburu, Elvira Cambrils, César Pérez Gellida, Martí Domínguez o Teresa Pascual, entre d’altres. A més, hi haurà conferències, taules rodones, tallers infantils i juvenils, espectacles musicals, concursos, dansa i activitats culturals. Igualment, el certamen guardonarà l’il·lustrador Paco Roca, Teresa Pascual i Elisa Ferrer. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.