El Secretari Autonòmic d’Educació visita les obres del futur col·legi María Moliner de Mislata

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, han conegut in situ l’estat de les obres, que conclouran l’any vinent fent realitat el projecte més important de Edificant a Mislata

Carlos F. Bielsa: “És un orgull veure com avança la construcció d’aquest nou col·legi públic, unes instal·lacions àmplies i amb patis coeducatius, amb el qual Mislata incrementarà la qualitat educativa. Són unes instal·lacions privilegiades, modernes i que oferiran els millors recursos per a una educació pública i de qualitat”

Les obres de construcció del nou col·legi públic María Moliner de Mislata, emmarcat dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, avancen a bon ritme. L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha visitat hui al costat del Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, les instal·lacions d’aquest futur centre educatiu, que compta amb una inversió de més de set milions d’euros. Al costat d’ells, la vicealcaldessa, Mª Luisa Martínez Mora, la regidora d’educació, Ana María Julián, i la regidora d’Urbanisme i Grans Projectes, Mercedes Caballero, han pogut comprovar in situ el que serà “sense dubtes, un centre educatiu de referència en tota la Comunitat”, ha afirmat Soler.

El projecte, segons l’alcalde, Carlos F. Bielsa, “està concebut per a ser un col·legi pioner i innovador, amb un model educatiu obert, inclusiu i participatiu, amb patis coeducatius, pistes esportives i espais verds; en definitiva, unes instal·lacions d’avantguarda i amb les millors prestacions”.

El nou col·legi públic María Moliner, que posarà fi a una reivindicació històrica, abastarà tot el cicle educatiu d’Infantil i Primària. S’està construint en una parcel·la de sòl dotacional al costat de l’institut de secundària Músic Martín i Soler, ocupant quasi 15.000 metres quadrats, i comptarà, a més de l’estructura d’aules i menjador, amb instal·lacions privilegiades, com ara un gimnàs amb trinquet i frontó, rocòdrom, pati de concepte coeducatiu amb zones de joc i d’esplai, amfiteatre, hort escolar i aules obertes a l’entorn.

Comenta la notícia