El servei de Valencià de l’Ajuntament d’Alzira participa en la campanya de rebaixes

Un any més, l’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià, posa en marxa, la campanya per a promoure l’ús del valencià en els comerços locals a través de cartells i etiquetes en valencià amb motiu de les rebaixes d’estiu.

Com en altres anys, el Servei de Promoció i Ús del Valencià (SERVAL) ha lliurat als comerços d’Alzira la cartelleria de rebaixes i descomptes, així com etiquetes en valencià per assenyalar el preu d’abans i la xifra actualitzada amb el descompte. En el disseny de la cartelleria col·labora l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

La campanya la realitza el SERVAL conjuntament amb les oficines de Promoció del Valencià de 22 ajuntaments i la Diputació de València, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a la qual s’adherix el consistori alzireny en cada edició. El repartiment va començar dilluns i està previst que al llarg de la setmana arribe a tots els establiments de la ciutat. 

“Veure els cartells, els rètols i les etiquetes en valencià és un exemple de normalitat. La presència del valencià en el comerç ens identifica i genera proximitat i simpatia als clients”, assenyala el regidor del SERVAL, Alfred Aranda.

Recentment l’Ajuntament d’Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), ha portat a terme altres campanyes de normalització en el sector del comerç, que han tingut una gran acceptació, com “Paraula de dona”, que ha consistit en el repartiment a bars i restaurants de caixes amb bossetes de sucre

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.