El Servei d’Oficina Verda aconsegueix 160.000€ d’estalvi a la factura energètica de la ciutadania de la Ribera durant 2023

El servei d’Oficina Verda que ofereix el Consorci de la Ribera ha presentat el balanç del 2023 amb resultats positius en l’estalvi energètic de la comarca.

Aquest servei està present als ajuntaments d’Algemesí, Alzira, Sueca, Alfarb, Guadassuar, l’Alcúdia, Montroi i la Barraca d’Aigües Vives i té com a objectiu principal ajudar la ciutadania a optimitzar les tarifes dels subministraments d’energia i resoldre els seus dubtes. 

Durant 2023, l’estalvi estimat a Algemesí va ser de 67.950€, sent ateses 253 famílies i tramitats 138 bons socials. A Alzira, foren ateses 180 famílies i es van tramitar 120 bons socials, amb un estalvi de vora 49.000 euros. A Sueca, l’estalvi econòmic ha sigut de 32.7000€, amb 189 famílies ateses i 24 bon socials tramitats. 

Les principals accions realitzades han estat les consultes sobre l’optimització dels subministraments elèctrics i la tramitació del Bo Social, així com l’assessorament en la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics o d’energies renovables a les llars i empreses.

Com a Gestor Energètic Municipal, l’Oficina Verda ha acompanyat els consistoris en la tramitació i execució de subvencions dirigides a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle als edificis i instal·lacions municipals. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.